Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți pâinea prăjită cu căpșuni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți zahăr, pâine, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni, Streusel a acoperit pâinea prăjită franceză într-o cană, și Cheesecake Cu Căpșuni Fără Coacere.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Întindeți aproximativ 1 lingură de cremă de brânză pe 12 felii de pâine. Se acoperă cu feliile de pâine rămase pentru a forma 12 sandvișuri.
Așezați sandvișurile în vasul de copt pentru a acoperi fundul vasului.
În castron mediu, bateți ouăle. Bateți în lapte, 1/4 cană zahăr, sarea și scorțișoara până se omogenizează bine.
Se toarnă peste pâine în vasul de copt.
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute. Întoarceți feliile de pâine. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Se toacă 1 cană de căpșuni. (Puneți la frigider fructele de pădure rămase.) În castron nemetalic, amestecați ușor căpșunile tocate, 1/2 cană de zahăr și amaretto până se amestecă. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Când este gata de coacere, încălziți cuptorul la 400 de grade F. descoperiți vasul de copt; stropiți felii de pâine cu unt topit.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, feliați căpșunile rămase și adăugați la amestecul de căpșuni răcit; se amestecă ușor.
Serviți pâine prăjită franceză cu topping de căpșuni.