Pâine prăjită de Crab cu morcov și Scallion
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 36 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, morcov, carne de crab și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Clătite Cu Scallion De Crab, Straturi de Crab și Scallion, și Rețetă De Crab Cu Ghimbir Și Scallion (???).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor, lăsând felii de pâine pe foaia de copt.
Combinați 1/4 cană de crab, morcov, sos de soia, ulei de susan și ulei de arahide într-un robot de bucătărie; procesați timp de aproximativ 1 minut sau până când amestecul este neted, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Transferați într-un castron. Se amestecă restul de 1/4 cană de carne de crab, ceapă verde, ghimbir și sos chile.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de amestec de crab pe fiecare felie de pâine.
Se presară uniform cu semințe de susan prăjite.
Coaceți la 450 timp de 7 minute sau până când blaturile sunt aurii. Se răcește câteva minute înainte de a servi cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.