Pâine Prăjită Cu Usturoi-Rozmarin La Grătar
O porție conține 232 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați baghete, usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Usturoi Prăjită Cu Rozmarin, Pâine de usturoi prăjită cu rozmarin: ușor și artizanal, și Pâine Prăjită Cu Usturoi Și Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, rozmarinul și uleiul de măsline într-o tigaie mică și încălziți încet până când uleiul începe să fiarbă. Întoarceți cuișoarele în ulei și sotati timp de 10 minute mai mult.
Scoateți din flacără și lăsați să se răcească timp de 15 minute.
Scoateți căței de usturoi din ulei (rezervați uleiul) și amestecați-le într-o pastă cu un cuțit sau mortar și pistil. Scoateți frunzele de pe crenguța de rozmarin și tocați-le fin. Într-un bol, combinați pasta de usturoi, rozmarinul tocat și untul și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Tăiați baghetele pe jumătate pe lungime.
Întindeți părțile tăiate cu untul condimentat și stropiți cu puțin din uleiul folosit pentru a coace usturoiul.
Presărați parmezanul, închideți baghetele înapoi și înfășurați fiecare în folie de aluminiu. Gatiti la foc mediu pe gratar sau intr-un pat de carbuni lenti timp de 10 pana la 15 minute.
Tăiați în felii de 2 inci și serviți imediat.