Pâine prăjită cu usturoi cu Olio nuovo
Toasturile de usturoi prăjite cu Olio nuovo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1662 calorii, 42G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciabatta, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă de fasole albă de curcan cu Olio nuovo, Salată de pui prăjită cu pâine prăjită cu usturoi, și Cioppino cu roșii prăjite și pâine prăjită cu usturoi-pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați vârfurile capetelor de usturoi (suficient pentru a expune cuișoarele) și aruncați-le.
Periați partea tăiată a fiecărui cap de usturoi cu 1/2 linguriță. ulei de măsline extravirgin, apoi se presară cu sare și piper.
Așezați fiecare cap de usturoi pe o foaie de folie; închideți în folie.
Îndepărtați pachetele de folie, desfaceți blaturile și stropiți fiecare cap de usturoi cu încă 1/2 linguriță. ulei de măsline extravirgin. Întoarceți pachetele de usturoi deschise la cuptor și coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți usturoiul din cuptor și creșteți căldura la 45
Strângeți căței de usturoi din capetele de usturoi (sau scoateți cuișoarele cu un cuțit) într-un castron mic. Puneți usturoiul cu o furculiță.
Coaceți feliile de ciabatta pe o foaie de copt 6 până la 8 minute, sau până când sunt bine prăjite, răsturnând o dată.
Răspândiți usturoiul prăjit pe toasturi.
Stropiți cu olio nuovo și presărați sare și piper.
Tipuri de ulei de măsline
USDA a adoptat recent aceste standarde internaționale pentru clasele de ulei de măsline.
Extravirgin. Cea mai înaltă calitate pe care o puteți cumpăra; măslinele sunt presate fără a folosi substanțe chimice sau a adăuga căldură și trec prin presă o singură dată. Pentru a se califica drept extravirgin, uleiul trebuie să fie, de asemenea, lipsit de "defecte" gustative specificate și să aibă o aciditate mai mică de 5%.
Olio Nuovo. Italiană pentru "ulei nou", acesta este un ulei extra-virgin mai mic de 3 luni. Verde intens, cu un gust înțepător, vibrant, își pierde rapid mușcătura, așa că folosește-l imediat. (Majoritatea mărcilor olio nuovo produse în California apar la sfârșitul toamnei, la scurt timp după recoltare și se vând adesea rapid.)
Virgină. Un grad mai mic decât extra-virgin, mai ușor în aromă și mai mare în aciditate.
Ulei de măsline. Ulei Virgin amestecat, în diferite rapoarte, cu ulei rafinat, care provine din măsline care au fost deja presate cel puțin o dată; căldura sau substanțele chimice pot fi utilizate pentru a extrage mai mult ulei din pastă. Neutru în aromă și ieftin.
Lumina. Ulei rafinat cu o cantitate mică de ulei virgin, dacă există; poate avea și alte uleiuri vegetale. "Ușor" nu înseamnă mai scăzut în calorii, ci doar un gust mai ușor.
Infuzat / aromat. Ulei în care au fost înmuiate fructe sau ierburi. Poate însemna, de asemenea, că măslinele au fost presate cu fructe sau ierburi sau că uleiurile de fructe sau plante au fost adăugate în ulei după presare; ambele metode au ca rezultat o aromă mai intensă decât înmuierea.