Pâine prăjită cu sparanghel și spanac cu brânză Fontina
Pâinea prăjită cu sparanghel și spanac cu brânză Fontina necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 364 calorii. Dacă aveți la îndemână margarină, piper, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Slab spanac fierbinte și Dip de anghinare cu brânză Fontina, Tarta Cu Sparanghel Fontinan, și Bruschetta cu Fontinan și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut 1 minut.
Adăugați sparanghel, apă și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați spanac; se fierbe 3 minute. Se amestecă busuiocul și piperul.
Presărați 1 lingură de brânză peste fiecare felie de pâine prăjită; tăiați fiecare felie în diagonală pe jumătate.
Așezați 4 jumătăți de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 2 farfurii. Lingură 1 cană amestec de sparanghel peste fiecare porție.