Pâine prăjită cu somon afumat și brânză de capră
Toasturile de somon afumat și brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1717 calorii, 83g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $9.7 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de ulei de măsline, somon, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine prăjită cu somon afumat și brânză de capră, Pâine prăjită cu somon afumat, fenicul și brânză de capră, și Rețetă De Somon Afumat Și Brânză De Capră.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.