Pâine Prăjită Cu Mere Caramel Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați toastul francez cu mere caramel cu aragaz lent. Această rețetă face 8 porții cu 574 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aragaz Lent Afine Mere Pâine Prăjită Franceză, Caserola De Pâine Prăjită Cu Aragaz Lent, și Pâine Prăjită Cu Banane Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 de grade F. pe o foaie mare de prăjituri, întindeți cuburi de pâine.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până se usucă.
Aliniați laturile aragazului lent de 4 până la 5 litri cu folie care a fost pliată în treimi; pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ingredientele rămase de pâine prăjită. Îndoiți în cuburi de pâine pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute, pliați ocazional.
În tigaie de 8 inci, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați mere; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună restul de 6 linguri de unt și restul ingredientelor de umplere cu mere-Pecan până se sfărâmă.
Puneți jumătate din amestecul de pâine (aproximativ 4 căni) în aragazul lent. Se acoperă cu jumătate din mere.
Se presară cu jumătate din amestecul de zahăr brun. Repetați straturile.
Capac; gatiti 2 1/2 pana la 3 ore la setarea la foc mic sau pana cand temperatura ajunge la 160 F si centrul este setat.
Îndepărtați folia înainte de servire slăbind marginile cu cuțitul de masă.
Se presară cu zahăr pudră și se servește cu sirop.