Pâine prăjită cu fasole Fava: Bruschetta con le Fave
Pâine prăjită de fasole Fava: Bruschetta con le Fave necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă vegană servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre mediteranean. Mergeți la magazin și ridicați pâine țărănească rotundă, fasole fava, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Pâine prăjită cu fasole Fava: Bruschetta con le Fave, Bruschetta De Fasole Și Ridiche, și Fava Bean Pur Și Bruschetta.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti fasolea fava in apa clocotita pana cand este foarte frageda, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și reîmprospătați și baie de gheață.
Scurgeți din nou pe prosoape de hârtie, apoi curățați fasolea.
Așezați fasolea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați, stropind în 4 linguri de ulei de măsline pentru a face un piure neted. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți uleiul rămas la foc mediu timp de 2 minute.
Adăugați usturoiul și feliile de pâine, câteva pe rând, și prăjiți în ulei până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți pâinea, întindeți-o cu piureul fava, presărați feniculul tocat și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.