Pâine Prăjită Cu Creveți Cu Slănină
Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 87 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei de susan, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon-Creveți "Toast" Bărci, Pâine Prăjită Cu Creveți, și Pâine Prăjită Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 450 F.
Tăiați fiecare felie de pâine în jumătate fie în dreptunghiuri, fie în triunghiuri.
Așezați pâinea pe un suport pe o foaie de copt și introduceți-o în cuptor până când abia începe să se usuce, aproximativ 3 minute, răsturnați și prăjiți încă 2 minute, apoi scoateți-o din cuptor și rezervați-o.
Acoperiți o farfurie cu prosop de hârtie și așezați slănină pe farfurie. Lucrând în trepte de treizeci de secunde, slănina cu microunde la putere mare până când grăsimea începe să redea și slănina începe să se onduleze. Feliați fiecare bucată de slănină în 3 bucăți.
În vasul unui robot de bucătărie se adaugă ghimbir, scallion și usturoi și se pulsează până se toacă foarte fin.
Adăugați creveți, sos de pește, sos de soia, ulei de susan și pastă de chili și pulsați până când ingredientele formează o pastă.
Întindeți pasta de creveți uniform între bucățile de pâine prăjită, apoi acoperiți fiecare bucată de pâine prăjită cu o bucată de slănină.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie medie din oțel inoxidabil la foc mediu până când strălucește, apoi adăugați 1/4 de pâine prăjită de creveți cu fața în sus. Gatiti pana cand fundul toastului se rumeneste, aproximativ 2 minute, apoi scoateti din tigaie si asezati-l pe un raft pe o foaie de copt. Repetați cu uleiul rămas și pâinea prăjită.
Puneți pâinea prăjită cu creveți de slănină în cuptor și gătiți până când pasta de creveți este gătită și slănina începe să se rumenească, aproximativ 12 minute.
Se servește fierbinte, presărat cu scallions feliate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.