Pâine Portocalie-Afine
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 83 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați afine, lapte, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine De Afine-Portocale, Pâine De Portocale Cu Afine, și Pâine De Portocale Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți numai fundul tăvii de pâine de 9x5 inci cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru pâine, cu excepția afinelor, până se omogenizează. Îndoiți în afine.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; slăbiți pâinea din părțile laterale ale tigaiei.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de portocale până când este neted și suficient de subțire pentru a stropi.
Stropiți glazura peste pâine; se presară cu coajă de portocală suplimentară.