Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 83 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați afine, lapte, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine De Afine-Portocale, Pâine De Portocale Cu Afine, și Pâine De Portocale Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți numai fundul tăvii de pâine de 9x5 inci cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru pâine, cu excepția afinelor, până se omogenizează. Îndoiți în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; slăbiți pâinea din părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
6
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de portocale până când este neted și suficient de subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Stropiți glazura peste pâine; se presară cu coajă de portocală suplimentară.