Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontina și Prosciutto
Rețeta italiană Flatbread (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în jur 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. Această pâine are 754 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Un amestec de brânză fontina, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piadina (Sandvișuri Cu Pâine Plată Italiană), Smochine, Brânză Albastră Și Prosciutto Piadina, și Pâine plată la grătar cu pesto de sparanghel și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare în vasul unui mixer vertical prevăzut cu un atașament cu cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă untul și se amestecă la viteză mică până se încorporează, aproximativ 2 minute. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet 10 până la 12 linguri de apă până când amestecul formează un aluat în jurul cârligului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați timp de 5 minute până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Formați în forme de disc și înfășurați în folie de plastic. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți fiecare bucată de aluat într-un cerc de 8 până la 10 inci, gros de aproximativ 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
7
Periați fiecare cerc cu uleiul de măsline extravirgin și grătați timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți piadina de pe grătar pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Combinați brânza ricotta și coaja de lămâie într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Nonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întindeți fiecare piadina cu 1/2 cană din amestecul de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați brânza fontina uniform peste brânza ricotta. Aranjați 2 felii de prosciutto deasupra brânzeturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Prosciutto
12
Tăiați fiecare piadina în 8 pene și transferați-o pe un platou de servire.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.