Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontina și Prosciutto
Rețeta italiană Flatbread (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în jur 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. Această pâine are 754 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Un amestec de brânză fontina, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piadina (Sandvișuri Cu Pâine Plată Italiană), Smochine, Brânză Albastră Și Prosciutto Piadina, și Pâine plată la grătar cu pesto de sparanghel și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare în vasul unui mixer vertical prevăzut cu un atașament cu cârlig de aluat.
Se adaugă untul și se amestecă la viteză mică până se încorporează, aproximativ 2 minute. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet 10 până la 12 linguri de apă până când amestecul formează un aluat în jurul cârligului.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați timp de 5 minute până se omogenizează.
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale. Formați în forme de disc și înfășurați în folie de plastic. La frigider 30 de minute.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți fiecare bucată de aluat într-un cerc de 8 până la 10 inci, gros de aproximativ 1/8 inci.
Periați fiecare cerc cu uleiul de măsline extravirgin și grătați timp de 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți piadina de pe grătar pentru a se răci ușor.
Combinați brânza ricotta și coaja de lămâie într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper.
Întindeți fiecare piadina cu 1/2 cană din amestecul de ricotta.
Presărați brânza fontina uniform peste brânza ricotta. Aranjați 2 felii de prosciutto deasupra brânzeturilor.
Tăiați fiecare piadina în 8 pene și transferați-o pe un platou de servire.
Garnisiți cu busuiocul tocat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.