O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 622 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de măsline plus suplimentar, spice de porumb, sparanghel; tulpini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâine Plată Cu Rucola, Sparanghel Și Ouă Prăjite, Salată de rucola cu Proscuitto crocant, parmezan și ouă prăjite, și Ouă prăjite și sparanghel cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați spanacul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Se presară cu apă. Cuptor cu microunde până lawilted, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
3
Scurgeți, presândspanac pentru a elibera lichid.
4
Puneți spanacul, 1 cană de rucola, 1/2 cană de ulei și usturoiul în blender.Se amestecă până se formează piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Spanac
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferpesto la castron mic. Condimentează după gust cusare și piper. Faceți înainte: se poate face 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă 1/4 cană de apă caldă și miere încastron mic. Se amestecă drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați să stea până laspumă, aproximativ 10 minute.
8
Așezați făina și sarea grosieră în mixerul cu suport prevăzut cu Atașament pentru cârlig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
9
Adăugați 3/4 cană apă caldăși amestec de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
10
Se amestecă la viteză medie până când aluatul se reunește și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, adăugând mai multă apăde linguri dacă este prea uscat, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Ungeți vasul mare cu ulei. Formdough în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Așezați în castron; întoarceți-vă la strat.Se acoperă cu plastic; se pune într-o zonă caldă fără tiraj până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Așezați piatră de pizza sau foaie de copt încuptor (dacă utilizați foaie de copt cu margini, foaie invertată, partea jantei în jos). Preîncălziți cuptorul la500 de metri pătrați F. frământați aluatul în castron. Acoperiți și lăsați din nou până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute. Împărțiți aluatul în 4 porții egale.Formați fiecare porție în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Bol
Cuptor
14
Așezați pe suprafața de lucru cu făină; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
15
Presărați foaia de copt fără margini cufăină de porumb. Lucrând cu 1 bilă la un moment dat, întindeți aluatul pe suprafața făinoasă până la12x7-inch oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
16
Transferați pe foaie.
17
Răspândiți pesto 2 linguri peste aluat, lăsând o margine simplă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
18
Presărați 1/4 de cartofi, 1/4 de sparanghel, 1/4 de porumb și 1/4 de mazăre. Lingura trei dollops 1 linguraricotta peste legume. Slide pizza ontostone; coaceți până când crusta este maro auriu pe partea de jos și în jurul marginilor, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Cartofi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Porumb
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Între timp, periați tigaia antiaderentă cuulei; se încălzește la foc mediu. Crăpați 2 oueîn tigaie; gătiți doar până când albușurile sunt setatedar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
20
Transferați pizza pe suprafața de lucru.
21
Place2 ouă prăjite deasupra pizza. Scatter ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
22
Parmezanul și rucola se lasă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Parmezan
23
Cutpizza în pene și se servește. Repetațicu aluatul rămas, pesto,cartofi, sparanghel, porumb, mazăre, ricotta și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Cartofi
Brânză Ricotta
Aluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată