Pâine plată cu pesto de slănină și Scallion
Această rețetă face 4 porții cu 548 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de aluat de pizza, capere, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Maple prăjită legume & crocante Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, Sos de scufundare Asiatic dulce și picant cu pâine plată de susan-Scallion și creveți, și Talpă Cu Pesto De Ghimbir Și Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana se rumeneste si crocanta.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; păstrați cald.
Adăugați feliile de ceapă în picăturile din tigaie; se presară cu zahărul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se rumenesc si se inmoaie, 5 pana la 7 minute. Gust pentru condimente.
Combinați căpșunile, caperele și pătrunjelul într-un robot de bucătărie.
Adăugați sare și piper după gust și jumătate din coaja de lămâie; pulsați ușor pentru a toca și amesteca. Porniți procesorul și adăugați uleiul de măsline prin partea superioară într-un flux constant.
Transferați pesto-ul scallion într-un castron; deoparte.
Într-un castron mic, bateți creme fraiche și coaja de lămâie rămasă până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper; deoparte.
Rotiți aluatul de pizza într-un dreptunghi de 8 pe 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți aluatul în jurul știftului și derulați-l pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Se introduce în centrul cuptorului și se coace timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.
Întindeți amestecul creme fraeche pe crustă. Punctați cu ceapa și câteva picături de slănină din tigaie; presărați cu slănină. Feliați în bucăți și stropiți cu pesto de scallion.
Fotografie de John Kendrick