Piure de dovlecei de ghindă cu semințe de floarea soarelui
Piureul de dovlecei de ghindă cu semințe de floarea soarelui este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 161 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de semințe de floarea soarelui prăjite uscat, praf de usturoi, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este extraordinar. Încercați Suc De Ghindă Cu Semințe De Schinduf Și Usturoi, Acorn Squash pâine cu semințe și nuci, și Squash ghindă umplute cu mei, spanac, afine și semințe de cânepă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați jumătățile de dovlecei de ghindă într-un vas sigur pentru microunde și acoperiți cu folie de plastic. Cuptor cu microunde la înălțime până când carnea este fragedă, 5 până la 7 minute.
Folosind o lingură sau o lingură de înghețată, scoateți carnea din dovlecei și transferați-o într-un castron mare.
Adăugați smântâna, chimenul și praful de usturoi și amestecați împreună cu o furculiță până când sunt amestecate și netede, adăugând mai multă smântână, după cum este necesar, pentru a crea o consistență plăcută. Condimentează cu sare și piper.
Puneți dovlecelul pe farfurii și acoperiți cu semințe de floarea soarelui chiar înainte de servire.