Pâine plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel
Pâinea plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 152 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă caldă, brânză parmigiano-reggiano, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine plată cu Pancettan și sparanghel, Pâine Plată Cu Pancetta, Mozzerella Și Sparanghel, și Pâine plată de cartofi dulci cu brânză de capră și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa caldă și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 6 uncii (aproximativ 1 1/4 căni) făină și 1/2 linguriță sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient de 1 uncie rămasă (aproximativ 1/4 cană) făină, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.)
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați cimbru, pancetta și usturoi la tigaie; saut 5 minute sau până când pancetta este crocantă. Se amestecă piperul.
Preîncălziți cuptorul la 47
Puneți o foaie de copt în cuptor timp de 15 minute pentru a preîncălzi. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întindeți aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Presărați 1 lingură de făină de porumb pe foaia de copt preîncălzită și așezați aluatul pe foaie.
Întindeți amestecul de pancetta uniform peste aluat. Aranjați sparanghelul feliat subțire vertical peste amestecul de pancetta; presărați uniform cu brânză mozzarella parțial degresată mărunțită.
Coaceți pâinea plată la 475 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie.
Se presară cu brânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă.
Tăiați pâinea plată în 8 pene.