Pâine plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel

Pâine plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel
Pâinea plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 152 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă caldă, brânză parmigiano-reggiano, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine plată cu Pancettan și sparanghel, Pâine Plată Cu Pancetta, Mozzerella Și Sparanghel, și Pâine plată de cartofi dulci cu brânză de capră și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa caldă și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 6 uncii (aproximativ 1 1/4 căni) făină și 1/2 linguriță sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient de 1 uncie rămasă (aproximativ 1/4 cană) făină, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cimbru, pancetta și usturoi la tigaie; saut 5 minute sau până când pancetta este crocantă. Se amestecă piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Puneți o foaie de copt în cuptor timp de 15 minute pentru a preîncălzi. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întindeți aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Presărați 1 lingură de făină de porumb pe foaia de copt preîncălzită și așezați aluatul pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Întindeți amestecul de pancetta uniform peste aluat. Aranjați sparanghelul feliat subțire vertical peste amestecul de pancetta; presărați uniform cu brânză mozzarella parțial degresată mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parte Brânză Mozzarella DegresatăParte Brânză Mozzarella Degresată
SparanghelSparanghel
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
10
Coaceți pâinea plată la 475 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se presară cu brânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
13
Tăiați pâinea plată în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista