Pâine plată cu două cartofi cu măsline și Feta

Pâine plată cu două cartofi cu măsline și Feta
Această rețetă servește 30. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, aluat de pizza, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de cartofi cu brânză Feta și măsline, Salată de cartofi la grătar cu Feta, fasole verde și măsline, și Salată grecească de cartofi cu brânză Feta, măsline Kalamatan și sos de Oregano.

Instrucțiuni

1
Puneți o piatră de pizza pe fundul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți feliile de cartofi de copt pe o foaie mare de copt cu margini într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi De CoptCartofi De Copt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se periază cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper negru. Răsturnați o altă foaie de copt cu margini deasupra primei și coaceți cartofii timp de aproximativ 5 minute, până când sunt fragede; transferați pe o farfurie. Repetați cu cartofii dulci, răsturnând foaia de copt deasupra și coaceți timp de 7 minute, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Creșteți temperatura cuptorului la 500 și încălziți piatra de pizza timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați și întindeți aluatul de pizza într-un dreptunghi de 10 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați dreptunghiul într-o coajă de pizza cu făină și periați aluatul generos cu ulei de măsline. Aranjați feliile de cartof pe aluat și periați cu ulei de măsline. Se acoperă cu brânza feta și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Glisați pâinea plată pe piatra de pizza fierbinte și coaceți timp de aproximativ 7 minute, până când se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista