Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fusilli de plante proaspete. Această rețetă servește 4. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 704 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fusilli cu Pomodoro proaspăt, Fusilli cu sos "de roșii proaspete" de grădină, și Fusilli Cu Dovlecei Delicata Prăjiți Și Unt Brun De Salvie Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați multă sare și apoi pastele. Gatiti pana cand pastele sunt al dente conform instructiunilor pachetului, aproximativ 7 minute.Între timp, așezați șalotele pe tăblița dvs., împreună cu 1 linguriță de sare. Folosind un mortar și pistil sau partea cuțitului unui bucătar, zdrobiți amestecul într-o pastă. Nisipul de sare grosieră va ajuta în acest proces. Alternativ, puteți utiliza un blender sau un mini-robot de bucătărie. Deși îmi place textura mai variată și rustică care vine din a o face manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Placă De Tăiere
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Transferați șalotele într-un bol de servire de dimensiuni medii. Și adăugați ulei și suc de lămâie, amestecând pentru a combina. Apoi adăugați ierburile tocate mărunt și frunzele de fenicul și amestecați bine. Gustați și condimentați cu sare și piper.Când pastele sunt fierte, mutați-le în vasul de servire cu clești. Este bine că puțină apă vine cu pastele. Este posibil să fie nevoie să adăugați apă suplimentară pentru paste, dar nu lăsați-o să devină supă. Doar suficient lichid pentru a ajuta la acoperirea pastelor cu amestecul de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
şalotă, Rasă Sau Tocată
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se ornează cu pene de lămâie și alomonduri tocate.