Pâine Pistou Franceză Crustă

Pâine Pistou Franceză Crustă
Rețeta pâine Pistou Franceză crustă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 177 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Franceză Crustă, Potage franceză cu Pistou, și Franceză într-o clipă: Alumete cu Pistou.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 1/2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente; adăugați ulei și următoarele 4 ingrediente și bateți la viteză mică cu un mixer electric rezistent până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați 1 1/3 căni de apă fierbinte; bate la viteză medie până se amestecă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (5 până la 10 minute), adăugând făina rămasă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Așezați aluatul într-un vas bine uns, întorcându-l spre unsoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
5
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 sau 5 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o pâine rotundă și așezați-o pe o foaie de copt ușor unsă, presărată cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Faceți tăieturi adânci de 1/2 inch deasupra fiecărei pâini cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Combinați oul și 1 lingură de apă, amestecând bine; periați ușor amestecul peste pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Așezați o tigaie superficială pe raftul inferior al cuptorului; umpleți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați pâinile pe raftul din mijloc.
10
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți imediat din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Amelia Brut rosul Cremant de Bordeaux. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista