Pâine Pistou Franceză Crustă
Rețeta pâine Pistou Franceză crustă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 177 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Franceză Crustă, Potage franceză cu Pistou, și Franceză într-o clipă: Alumete cu Pistou.
Instrucțiuni
Combinați 3 1/2 căni de făină și următoarele 3 ingrediente; adăugați ulei și următoarele 4 ingrediente și bateți la viteză mică cu un mixer electric rezistent până la amestecare.
Adăugați 1 1/3 căni de apă fierbinte; bate la viteză medie până se amestecă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (5 până la 10 minute), adăugând făina rămasă după cum este necesar.
Așezați aluatul într-un vas bine uns, întorcându-l spre unsoare.
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 sau 5 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o pâine rotundă și așezați-o pe o foaie de copt ușor unsă, presărată cu făină de porumb.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Faceți tăieturi adânci de 1/2 inch deasupra fiecărei pâini cu un cuțit ascuțit.
Combinați oul și 1 lingură de apă, amestecând bine; periați ușor amestecul peste pâini.
Așezați o tigaie superficială pe raftul inferior al cuptorului; umpleți cu apă clocotită.
Așezați pâinile pe raftul din mijloc.
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Scoateți imediat din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.