Pâine Nedospită Din Grâu Integral (Rotis)
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pâinea nedospită din grâu integral (Rotis) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt clarificat, făină chappati, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Mini pâine de banane din grâu integral cu chipsuri de ciocolată, Mini Pâine De Dovleac Cu Ciocolată Integrală De Grâu: Fără Zahăr Adăugat, și Rotis Din Vestul Indiei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea într-un castron mediu. Se amestecă în apă caldă, câte 2 linguri, până se formează un aluat destul de rigid.
Frământați aluatul în castron sau pe suprafața ușor făinată 2 până la 3 minute sau până când aluatul devine neted și flexibil.
Ungeți aluatul cu unt clarificat și acoperiți cu folie de plastic; lăsați deoparte 10 până la 15 minute. (În acest moment, aluatul poate fi acoperit și refrigerat până la 24 de ore. Când este gata să se rostogolească, lăsați aluatul să stea la temperatura camerei 30 de minute, astfel încât să devină moale și ușor de manevrat.)
Împărțiți aluatul în 8 bucăți egale; întoarceți-le în castron și acoperiți.
Încălziți tigaia grea de 8 inci la foc mediu.
Lucrul cu o bucată de aluat la un moment dat, rola în cerc de 6 inch pe suprafață ușor presarata cu faina. Gatiti aluatul in tigaie 2 pana la 4 minute, rotind o data, pana cand petele maronii incep sa se formeze pe fund si bulele incep sa apara la suprafata.
Scoateți din tigaie; periați cu unt. Repetați cu aluatul rămas.
Înfășurați pâinea gătită în folie de aluminiu pentru a vă menține cald în timp ce gătiți aluatul rămas.