Pâine Italiană De Paște
Pâinea italiană de Paște ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție conține 303 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, primești o pâine care servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte cald, anason, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta va fi un hit la dvs Paști eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pâine Italiană De Paște, Pâine Italiană De Paște, și Pâine Italiană De Paște.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 cană de făină, zahăr, drojdie și sare.
Adăugați lapte și unt; bate 2 minute pe mediu.
Adăugați 2 ouă și 1/2 cană de făină; bate 2 minute la maxim. Se amestecă fructele, nucile și anasonul; se amestecă bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până când este netedă și elastică, 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns; întoarceți o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Dacă doriți, vopsiți ouăle rămase (lăsați-le nefierte); frecați ușor cu ulei. Punch aluat în jos. Împărțiți în jumătate; rotiți fiecare bucată într-un 24-in. frânghie. Răsuciți ușor frânghiile și puneți ouăle în deschideri. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 350 CP timp de 30-35 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; se răcește pe o grătar.