Pâine Italiană De Carne
Pâine italiană de carne ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 582 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimente, sare și piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Italiană De Carne, Italiană Spiral Meat Loaf, și Italiană Pinwheel Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Combinați carnea de vită, pesmetul, parmezanul, ouăle, sosul Worcestershire, usturoiul și condimentul Italian într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper negru.
Transferați amestecul într-o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon