Pâine Italiană Brânză
Cheesy pâine italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această pâine are 91 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Un amestec de brânză romano, apă caldă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Italiană Cu Brânză De Pui, Brânză de vită italiană prăjită pe pâine cu usturoi, și Brânză Italiană De Pui Mac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați 2 căni de făină, zahăr, sare, sare de usturoi și brânză. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un 14-in. pâine.
Așezați pe o foaie de copt unsă care a fost presărată cu făină de porumb. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Periați pâinile cu apă. Faceți trei tăieturi diagonale de aproximativ 1/2 in. adânc cu un cuțit foarte ascuțit în fiecare pâine.
Completați un 13-in. x 9-în. tava de copt cu 1 in. de apă caldă și locul pe raft cuptor de jos.
Coaceți pâinea la 400 de metri pătrați timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.