Pâine Groasă De Dovleac Cu Mere
Pâinea groasă de dovleac cu mere este o fără lactate și lacto ovo vegetarian micul dejun. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1062 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de cuișoare măcinate, sare, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 42%. Clătite de dovleac-Ricotta cu sos gros de mere-stafide, Pâine Cu Mere De Dovleac, și Pâine Cu Dovleac De Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara, praful de copt și cuișoarele. Într-un alt castron mare, bateți dovleacul, apa, ouăle și uleiul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți merele și nucile.
Se toarnă într-un 9-in uns. x 5 inch. tigaie.
Coaceți la 325 de ore timp de 1-1 / 2 până la 1-3 / 4 ore sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru pâinea cu dovleac. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.