Pâinea grecească de măsline și ceapă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 247 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, mărar, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Pâine Cu Brânză De Ceapă De Măsline, Ceapă Caramelizată Și Spanac Ulei De Măsline Pâine Rapidă, și Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați drojdia peste 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline și ceapa. Gatiti si amestecati timp de 3 minute, sau pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți ceapa de pe foc și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Combinați făina de pâine, sarea, zahărul, mărarul, usturoiul praf, măslinele și ceapa gătită într-un castron mare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Făină De Pâine
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Crengute De Marar Proaspat Culese
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de drojdie și restul de 1 3/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Se amestecă bine până când ingredientele s-au strâns și au format un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Ungeți ușor două foi de copt. Dezumflați aluatul crescut și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Folosiți un cuțit pentru a împărți aluatul în două bucăți egale-nu-l rupeți. Formați aluatul în pâini rotunde și așezați pâinile în tigăile pregătite. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc și fundul sună gol la atingere, aproximativ 40 de minute. Se răcește ușor înainte de feliere.
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.