Pâine grecească de măsline și ceapă
Pâinea grecească de măsline și ceapă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 247 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, mărar, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Pâine Cu Brânză De Ceapă De Măsline, Ceapă Caramelizată Și Spanac Ulei De Măsline Pâine Rapidă, și Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline și ceapa. Gatiti si amestecati timp de 3 minute, sau pana cand ceapa este moale.
Scoateți ceapa de pe foc și rezervați.
Combinați făina de pâine, sarea, zahărul, mărarul, usturoiul praf, măslinele și ceapa gătită într-un castron mare și amestecați bine.
Adăugați amestecul de drojdie și restul de 1 3/4 cană de apă.
Se amestecă bine până când ingredientele s-au strâns și au format un aluat lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Ungeți ușor două foi de copt. Dezumflați aluatul crescut și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Folosiți un cuțit pentru a împărți aluatul în două bucăți egale-nu-l rupeți. Formați aluatul în pâini rotunde și așezați pâinile în tigăile pregătite. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc și fundul sună gol la atingere, aproximativ 40 de minute. Se răcește ușor înainte de feliere.