Pâine Franceză Umplută Cu Cârnați
Rețeta de pâine franceză umplută cu cârnați ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție conține 398 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cârnați de porc în vrac, unt, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pâine Umplută Cu Cârnați, Pâine Umplută Cu Cârnați, și Pâine Plină De Cârnați.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe vârful pâinii. Goliți jumătatea inferioară, lăsând un 1/4-in. shell. Într-un robot de bucătărie sau blender, procesați firimiturile de pâine până când sunt grosiere; puneți deoparte 1 cană. (Aruncați firimiturile rămase sau salvați pentru o altă utilizare.)
Într-o tigaie, carne de vită brună, cârnați și ceapă; scurgere. Se amestecă firimiturile rezervate, brânza, oul, pătrunjelul, muștarul, piperul, sarea și feniculul; se amestecă bine. Lingură în coajă de pâine; înlocuiți vârful crescut.
Așezați pe o foaie mare de folie rezistentă.
Într-o cratiță mică, topiți untul; adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Periați blaturile și părțile laterale ale pâinii. Sigilați folia.
Coaceți la 400 de minute sau până când brânza este topită.