Pâine franceză umplută cu carne de vită
Pâine franceză umplute cu carne de vită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 266 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, fulgi de pătrunjel, tulpini și bucăți de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine Franceză Umplută Cu Carne De Vită, Pâine Franceză Umplută, și Pâine Franceză Umplută.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați cartoful, supa, ciupercile, pătrunjelul, praful de usturoi, piperul și sosul de ardei iute; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Între timp, tăiați pâinea în jumătate pe lungime. Gol în partea de jos a pâine, lăsând un 3/4-in. coajă; pus deoparte.
Așezați pâinea îndepărtată într-un blender; acoperiți și procesați până se sfărâmă.
Adăugați 1 cană de firimituri în amestecul de vită (salvați firimiturile rămase pentru o altă utilizare). Se amestecă brânza.
Se amestecă amestecul de vită în coajă de pâine; înlocuiți blatul de pâine. Înfășurați în folie grea; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 20 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.