Pâine Elvețiană De Bere

Pâinea elvețiană de bere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Un amestec de sare, brânză elvețiană, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Baby Swiss, Bacon și bere Dip, și Salată De Grădină De Bere Elvețiană.
Instrucțiuni
Împărțiți brânza în jumătate.
Tăiați jumătate de brânză în cuburi de 1/4 inch; mărunțiți brânza rămasă. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și piperul. Se amestecă berea în ingrediente uscate doar până se umezește. Îndoiți brânza.
Transferați la un 8-in uns. x 4 inch. tigaie.
Se coace la 375 de euro timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie pe un suport de sârmă.