Pâinea din semințe de in cu pere-rubarbă este o fără lactate și vegetarian pâine. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, pere, făină de semințe de in și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Pâine Din Semințe De In Cu Pere-Rubarbă, Pâine Rapidă Cu Pere-Rubarbă, și Pâine Cu Semințe De In Cu Curmale Cu Banane.
Instrucțiuni
1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați ușor fundul numai de 2 tigăi de pâine, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 sau 9x5x3 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se amestecă rubarba, perele, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă în tigăi.
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.