Pâine Din Semințe De In Cu Pere-Rubarbă

Pâine Din Semințe De In Cu Pere-Rubarbă
Pâinea din semințe de in cu pere-rubarbă este o fără lactate și vegetarian pâine. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, pere, făină de semințe de in și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Pâine Din Semințe De In Cu Pere-Rubarbă, Pâine Rapidă Cu Pere-Rubarbă, și Pâine Cu Semințe De In Cu Curmale Cu Banane.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați ușor fundul numai de 2 tigăi de pâine, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 sau 9x5x3 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se amestecă rubarba, perele, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă în tigăi.
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 1 oră. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista