Pâine de trufe de ciocolată cu sos de zmeură
Pâinea de trufă de ciocolată cu sos de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.83 pe portie. O porție conține 530 calorii, 4G de proteine, și 38g de grăsime. Un amestec de frișcă grea, extract de vanillan, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu trufe de ciocolată cu sos de zmeură, Pâine Cu Trufe De Ciocolată, și Pâine Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic. Pune deoparte.
Topiți ciocolata, untul și 1/2 cană de sirop de porumb într-o cratiță grea la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează.
Bateți împreună 1/2 cană de frișcă și gălbenușuri de ou într-un castron mic. Se amestecă treptat în amestecul de ciocolată, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic 11 minute sau pana cand amestecul ajunge la 16
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 45 de minute sau până când amestecul ajunge la temperatura camerei.
Bateți 1 1/2 căni rămase frișcă, zahăr pudră și extract de vanilie la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi albe.
Se toarnă amestecul de ciocolată în tigaia pregătită. Acoperiți și congelați 3 ore sau până când sunt ferme.
Procesați zmeura și 1/3 cană de sirop de porumb într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă amestecul de zmeură printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni, aruncând semințele. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Răsturnați ușor tigaia pe un platou de servire; îndepărtați tigaia și folia de plastic. Feliați pâinea de ciocolată în 12 porții și serviți cu sos de zmeură.