Pâine de trufe de ciocolată cu sos de zmeură

Pâine de trufe de ciocolată cu sos de zmeură
Pâinea de trufă de ciocolată cu sos de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.83 pe portie. O porție conține 530 calorii, 4G de proteine, și 38g de grăsime. Un amestec de frișcă grea, extract de vanillan, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu trufe de ciocolată cu sos de zmeură, Pâine Cu Trufe De Ciocolată, și Pâine Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
2
Topiți ciocolata, untul și 1/2 cană de sirop de porumb într-o cratiță grea la foc mediu-mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți împreună 1/2 cană de frișcă și gălbenușuri de ou într-un castron mic. Se amestecă treptat în amestecul de ciocolată, amestecând constant. Gatiti la foc mediu-mic 11 minute sau pana cand amestecul ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 45 de minute sau până când amestecul ajunge la temperatura camerei.
5
Bateți 1 1/2 căni rămase frișcă, zahăr pudră și extract de vanilie la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor în amestecul de ciocolată până când nu rămân dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Se toarnă amestecul de ciocolată în tigaia pregătită. Acoperiți și congelați 3 ore sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Procesați zmeura și 1/3 cană de sirop de porumb într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă amestecul de zmeură printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni, aruncând semințele. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
9
Răsturnați ușor tigaia pe un platou de servire; îndepărtați tigaia și folia de plastic. Feliați pâinea de ciocolată în 12 porții și serviți cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
CiocolataCiocolata
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista