Pâine De Susan

Pâine De Susan
Pâinea de susan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de drojdie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Încercați Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, Pâine De Grâu De Susan, și Pâine Franceză De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă, zahăr, 2 lingurițe de sare și drojdie într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Adăugați 5 1/2 căni de făină, aproximativ 1 cană la un moment dat, în amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când aluatul este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți aluatul în 2 porții egale, modelând fiecare porție într-o pâine lungă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați pâinile pe o foaie de copt presărată cu 1/2 cană de făină de porumb. Periați ușor pâinile cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară uniform cu 1/4 cană de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
8
Așezați o tigaie superficială cu apă clocotită pe raftul inferior al cuptorului rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Așezați pâinile pe raftul din mijloc al cuptorului. Setați temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
(Nu preîncălziți cuptorul.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți timp de 35 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista