Pâine De Spanac Ricotta Fierbinte

Pâine De Spanac Ricotta Fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea de spanac Ricotta fierbinte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac, brânză ricotta din carton, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pâine de ghimbir cu răspândire de caise-Ricotta, Spotlight Ingredient: Spanac (: Coji De Spanac Ricotta), și Pâine De Spanac.

Instrucțiuni

1
Pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci, derulați aluatul de crustă de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Strângeți excesul de umiditate din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Se amestecă spanacul, brânza ricotta, parmezanul, nucșoara și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
4
Întindeți amestecul uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
5
Începând de la o margine lungă de aluat, rulați pentru a închide umplutura. Puneți pâinea, cusătura în jos, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți blatul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Coaceți într-un cuptor de 425 până se rumenesc bine, 12 până la 15 minute. Între timp, amestecați sosul marinara într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu până când este fierbinte; sau încălziți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
8
Feliați pâinea în diagonală, făcând 10 porții egale. Oferiți 1 felie ca porție de aperitiv sau 2 felii ca sandviș principal. Puneți sosul marinara peste felii după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista