Pâine De Spanac Ricotta Fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea de spanac Ricotta fierbinte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac, brânză ricotta din carton, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pâine de ghimbir cu răspândire de caise-Ricotta, Spotlight Ingredient: Spanac (: Coji De Spanac Ricotta), și Pâine De Spanac.
Instrucțiuni
Pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci, derulați aluatul de crustă de pizza.
Strângeți excesul de umiditate din spanac.
Se amestecă spanacul, brânza ricotta, parmezanul, nucșoara și usturoiul.
Întindeți amestecul uniform peste aluat.
Începând de la o margine lungă de aluat, rulați pentru a închide umplutura. Puneți pâinea, cusătura în jos, pe foaia de copt.
Ungeți blatul cu ulei de măsline.
Coaceți într-un cuptor de 425 până se rumenesc bine, 12 până la 15 minute. Între timp, amestecați sosul marinara într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu până când este fierbinte; sau încălziți într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când este fierbinte.
Feliați pâinea în diagonală, făcând 10 porții egale. Oferiți 1 felie ca porție de aperitiv sau 2 felii ca sandviș principal. Puneți sosul marinara peste felii după gust.