Pâine De Secară Întunecată
Pâinea de secară întunecată ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 170 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cookie Madness are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, făină de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine Mandel Cu Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă mare de măsurare sau într-un castron mic, combinați drojdia și apa caldă. Se amestecă ușor și se lasă să stea aproximativ 5 minute sau până când începe să baloneze (dovadă).în vasul unui mixer de stand, combinați făina, făina de secară, zahărul brun, pudra de cacao, sarea și semințele de chimen și amestecați până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de drojdie dovedit, uleiul, melasa și muștarul. Se amestecă bine, apoi atașați cârlig aluat si se framanta timp de aproximativ 5 minute. Aluatul va fi cam greu și s-ar putea să nu se simtă la fel de elastic ca alte pâini.
Transferați-l într-un vas mare de amestecare frecat cu puțin ulei suplimentar.
Lăsați să crească timp de o oră sau până când are aproximativ dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos. Împărțiți-l în două părți și formați fiecare într-o mică pâine în formă de fotbal. Aranjați la aproximativ 6 inci distanță (lăsați suficient spațiu pentru a crește) pe o foaie mare de copt. Dacă doriți, periați cu puțin ou bătut și presărați mai multe semințe de chimen.
Lăsați să crească la temperatura camerei timp de aproximativ 40 de minute.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 38 până la 40 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Lasă să se răcească. Feliați și serviți.