Pâine De Secară De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de secară cu bere. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă $1.91 pe portie. O porție conține 1133 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină, melasă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați drojdia cu 1/2 cană de apă caldă.
Lăsați să stea 5 minute. Se amestecă berea, zahărul brun, untul, semințele de chimen, melasa, 2 lingurițe. sare și 1 cană din fiecare făină. Bateți bine, apoi adăugați treptat făinurile rămase până când aluatul este rigid și nu mai este lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică. Puneți aluatul într-un vas ușor uns, rotind o dată pentru a unge partea superioară și inferioară. Acoperiți, puneți într-un loc cald, fără curenți și lăsați să crească până se dublează în vrac, 1 până la 1 1/2 ore.
Puneți aluatul în jos, împărțiți-l în jumătate și formați jumătățile în bile. Puneți bile pe o foaie mare de copt, acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, 45 până la 60 de minute.
Periați pâinile cu spălarea ouălor și presărați fiecare cu 1/2 linguriță. sare.
Coaceți la 375 timp de 35 până la 40 de minute sau până când crustele sunt bine rumenite și pâinile scot un sunet gol atunci când sunt bătute.
Transferați pâinile în raft și lăsați să se răcească.