Pâine de porumb tigaie este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 240 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 42 de mâncăruri și bucătari. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Funcționează bine ca o pâine. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de porumb, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Porumb Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină, Pâine De Porumb Tigaie, și Pâine De Porumb Super Skillet.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați tigaia din fontă de 9 inci în cuptor pentru a o încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
3
Se amestecă laptele și făina de porumb împreună într-un bol mic și se lasă la macerat 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna intr-un bol de amestecare. Bateți amestecul de făină de porumb, ouăle și untul în amestecul de făină până când aveți un aluat neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
5
Scoateți tigaia din cuptor. Swish ulei vegetal în tigaie pentru a acoperi; se toarnă excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
6
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 18 până la 23 de minute.
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS