Pâine De Porumb Pepita
Pâinea de porumb Pepita este o vegetarian pâine. Această rețetă servește 16 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, lapte de unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi, Pâine De Porumb Cu Tigaie Cu Porumb Proaspăt Tăiat Și Slănină, și Pepita Granola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina și făina de porumb în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Combinați zeama, uleiul, mierea și ouăle.
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină de porumb; amestecați până când este umed (aluatul va arăta ușor cocoloaș). Puneți aluatul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Presărați aluatul uniform cu dovleacsemințe.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.