Pâine de porumb mexicană II
Mexican Cornbread II este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 168 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați porumb, făină de porumb cu creștere automată, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Pâine De Porumb Mexicană, Pâine De Porumb Mexicană, și Pâine De Porumb Mexicană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x9 inch.
Așezați amestecul de făină de porumb într-un castron mare. Se amestecă oul, laptele, porumbul cremă, brânza și ardeii chile verzi tăiați cubulețe.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până când se rumenesc și pâinea de porumb se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat