Pâine De Porumb Maple-Pecan

Pâine De Porumb Maple-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați pâinea de porumb cu arțar-Pecan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de nuci pecan, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează cel mai bine ca o pâine, și se face în aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Arțar Sărat Pecan Caramel Porumb, fără sirop de porumb tartă cu pecan de arțar, și Pâine Cu Pecan De Arțar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, făina de porumb, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele, siropul și untul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SiropSirop
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă într-un 8-in uns. x 4 inch. tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie înainte de a fi scos pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Se servește cald cu sirop dacă se dorește sau se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Dr. Thanisch Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
Graach este un sat viticol excelent în inima Moselului Mijlociu. Pârtiile abrupte ale podgoriei Graacher Himmelreich sunt orientate spre sud-vest. Sunt plantate exclusiv cu Riesling.Nasul prezintă o calitate florală dulce de plummeria, piersică proaspătă cu o notă de caracter petrol, care este comună în vinurile germane. Adesea, cu cât un vin German are mai multă vârstă, cu atât este mai puternic caracterul benzinei. Nu este nimic în neregulă cu vinurile cu această aromă. Această epocă din 2003, prezintă doar o aromă ușoară-medie de benzină. Plin de caracter, Himmelreich SP * * * cerul gurii este un amestec minunat de piersici, miere și mango. Greutatea medie interplays ispititor cu aciditatea fin legat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista