Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan

Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan
Cornbread, cârnați, și pecan Dressing ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cimbru, ceapă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan, și Pâine de porumb și sos de cârnați.

Instrucțiuni

1
Aranjați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului; preîncălziți la 250 de grade F. Ungeți un vas de copt de 13x9x2"; pus deoparte. Împrăștiați pâinea de porumb într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți, amestecând des și rotindfoi la jumătatea drumului, până la uscare,aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Lasă să se răcească.
4
Transferați într-un foartevas mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Între timp, gătiți cârnații într-un grătar mare la foc mediu-mare,despărțindu-vă în bucăți de 1/2"-1" cu o lingură de lemn, până se rumenesc, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Transferați lacastron cu pâine de porumb, dar nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
7
Încălziți 3/4 cană de unt în aceeași tigaie; adăugațiceapa si telina si gatiti, amestecand des,pana se inmoaie si abia incepe sa se rumeneasca,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați la pâinea de porumb în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întoarceți tigaia la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați oțet; gătiți,răzuind bucățile rumenite din partea de josde tigaie, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se toarnă în castron cupâine de porumb. Îndoiți ușor în 1 1/2 căni de bulion, nuci pecan, dacă folosiți, pătrunjel, salvie,rozmarin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
Nuci PecanNuci Pecan
BulionBulion
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
13
Lasă să se răcească.
14
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Bateți 1 1/2 ceașcăbulion și ouă într-un castron mic. Îndoiți ușor în pâinea de porumb până când se combină bine,având grijă să nu zdrobiți pâinea de porumb (amestecul va părea umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
16
Se transferă în vasul pregătit, se acoperă cu folie și se coace până când se introduce un termometru instant în centrulde pansament înregistrează 160 buc. F, aproximativ 40 minutes.DO înainte: pansamentul poate fi făcut 1 ziînainte. Descoperi; lasa sa se raceasca. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Coaceți pansamentul, neacoperit, până când este setat și blatul este rumenit și crocant, cu 40-45 de minute mai lung (dacă este răcit, adăugați 10-15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista