Pâine De Porumb Cu Apă Caldă
Rețeta de pâine de porumb cu apă caldă ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 21 minute. Această rețetă servește 21. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 227 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de porumb, ulei vegetal, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Supă caldă și acră, și Salată Fierbinte De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina de porumb și următoarele 3 ingrediente într-un castron; se amestecă jumătate și jumătate și 1 lingură de ulei. Adăugați treptat apă clocotită, amestecând până când aluatul este consistența granulelor.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/2 inch într-o tigaie mare și grea; se pune la foc mediu-mare. Scoateți aluatul într-o măsură de 1/4 cană; aruncați în ulei fierbinte și prăjiți, în loturi, 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Se servește imediat cu unt înmuiat.
Notă: făina de porumb măcinată cu piatră (măcinată grosier) necesită mai mult lichid.
Șuncă de țară pâine de porumb cu apă fierbinte: se amestecă 1 până la 2 căni de șuncă de țară tocată mărunt după adăugarea de apă clocotită.
Bacon-Cheddar pâine de porumb cu apă fierbinte: se amestecă 8 felii de slănină gătită și mărunțită, 1 cană de brânză Cheddar ascuțită mărunțită și 4 cepe verzi tocate după adăugarea apei clocotite.
Pâine de porumb cu apă caldă din sud-vest: se amestecă 1 ardei jalapeo însămânțat și tocat; 1 cană amestec de brânză mexicană; 1 cană porumb cu miez întreg congelat, dezghețat; și 1/4 cană coriandru proaspăt tocat după adăugarea de apă clocotită.
Pâine de porumb cu apă caldă la cuptor: omiteți procedura de tigaie.
Se toarnă 1/3 cană de ulei vegetal într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci, răspândindu-se pe margini. Aruncați aluatul conform instrucțiunilor pe tigaie.
Coaceți la 475 timp de 12 până la 15 minute. Întoarceți prăjiturile și coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc.