Pâine De Ovăz Rămasă
Pâinea de ovăz rămasă necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 353 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 16 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenos buget. Un amestec de drojdie activă, gălbenuș de ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Clătite De Ovăz Rămase, Resturi De Pâine Cu Sos De Afine, și Resturi De Pâine Și Brânză.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați drojdia, făina de pâine, 1/4 cană de ovăz prăjită, nefiertă și sarea într-un bol mic de amestecare și dați deoparte.
Combinați făina de ovăz gătită rămasă, apa caldă, siropul de agave și 1 lingură de ulei într-un bol mare de amestecare.
Adăugați amestecul uscat în amestecul de ovăz gătit în 3 tranșe și amestecați bine cu o lingură de lemn după fiecare adăugare.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna timp de 10 minute, încorporând mai multă făină, dacă este necesar. Aluatul va fi lipicios.
Puneți aluatul într-un vas sau recipient ușor uleiat. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a crește până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul, modelați-l într-o pâine și puneți-l într-o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați gălbenușul de ou și apa într-un castron mic. Periați ușor partea superioară a pâinii cu spălarea ouălor și presărați cu restul de 1 lingură de ovăz prăjit, nefiert.
Coaceți până când pâinea atinge o temperatură internă înregistrează 210 grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 55 de minute până la 1 oră.
Scoateți pâinea din tigaie într-un suport de răcire timp de 30 de minute înainte de feliere și servire.