Pâine De Ovăz Rămasă

Pâine De Ovăz Rămasă
Pâinea de ovăz rămasă necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 353 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 16 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenos buget. Un amestec de drojdie activă, gălbenuș de ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Clătite De Ovăz Rămase, Resturi De Pâine Cu Sos De Afine, și Resturi De Pâine Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați drojdia, făina de pâine, 1/4 cană de ovăz prăjită, nefiertă și sarea într-un bol mic de amestecare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Combinați făina de ovăz gătită rămasă, apa caldă, siropul de agave și 1 lingură de ulei într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați amestecul uscat în amestecul de ovăz gătit în 3 tranșe și amestecați bine cu o lingură de lemn după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna timp de 10 minute, încorporând mai multă făină, dacă este necesar. Aluatul va fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Puneți aluatul într-un vas sau recipient ușor uleiat. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a crește până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Puneți aluatul, modelați-l într-o pâine și puneți-l într-o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Combinați gălbenușul de ou și apa într-un castron mic. Periați ușor partea superioară a pâinii cu spălarea ouălor și presărați cu restul de 1 lingură de ovăz prăjit, nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Coaceți până când pâinea atinge o temperatură internă înregistrează 210 grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 55 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți pâinea din tigaie într-un suport de răcire timp de 30 de minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista