Pâine De Maimuță Țestoasă Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Turtle Monkey Pâine ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, chipsuri de ciocolată cu lapte, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2076 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine Cu Broască Țestoasă De Ciocolată Cu Aragaz Lent, Pâine De Maimuță Cu Rulou De Scorțișoară Cu Aragaz Lent, și Pâine De Maimuță Cu Rulou De Scorțișoară Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 4 1/2 până la 5 litri aragaz lent cu spray de gătit. În cupa de măsurare cu microunde cu 2 cani, amestecați zahărul brun și untul; cuptorul cu microunde neacoperit la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când amestecul fierbe și se omogenizează.
În punga mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți zahăr granulat. Separați aluatul în 8 biscuiți; tăiați fiecare în sferturi.
Adăugați câteva bucăți de biscuiți la un moment dat la pungă; se agită pentru a acoperi.
Presărați 1/4 cană de nuci pecan în aragaz lent; acoperiți cu jumătate din amestecul de biscuiți.
Se toarnă o treime din amestecul de unt peste biscuiți în aragaz. Repetați cu 1/4 cană de nuci pecan și amestecul de biscuiți rămas.
Se toarnă amestecul de unt rămas peste biscuiți și se presară cu restul de 1/4 cană de nuci pecan.
Capac; gatiti la foc mare setarea 1 1/2 până la 2 ore sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și biscuiții nu mai sunt aluați în centru. Blaturile de biscuiți vor fi umede și pot părea necoapte. Opriți aragaz.
Îndepărtați cu grijă capacul, astfel încât condensul să nu picure pe pâine. Acoperiți deschiderea cu prosoape de hârtie; întoarceți capacul la aragaz.
Lăsați să stea 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii aragazului; întoarceți pâinea cu susul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
În cratița de 1 litru, încălziți crema la foc mediu doar până la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează.
Stropiți peste pâine de maimuță.