Coace de vită gratinată
Gratin Beef Bake este o rețetă fără gluten cu 6 porții. Această garnitură are 80 de calorii, 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită țelină, sos worcestershire, cartofi gratinați și lapte. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețetele similare includ coacere de pui gratinată, coacere de pui gratinată și coacere cu taco gratinat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, țelina și ardeiul verde până când nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgere. Într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt, combinați amestecul de carne de vită, cartofii cu conținutul amestecului de sos, supa și sosul Worcestershire. Se amestecă apa și laptele.
Coaceți, descoperit, la 400° pentru 45-50 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.