Pâine De Maimuță Portocalie

Pâine De Maimuță Portocalie
Orange Monkey Pâine ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 349 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați aluat de biscuiți, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine De Maimuță Portocalie, Pâine De Maimuță Cu Coc Lipicios Portocaliu, și Pâine De Maimuță Portocalie-Vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie Bundt de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați zahărul și coaja de portocală împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți sucul de portocale și untul topit împreună într-un castron mic separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Rulați bucățile de aluat de biscuiți în bile. Înmuiați fiecare bilă în amestecul de suc de portocale și apoi rulați în amestecul de zahăr. Aranjați bilele acoperite uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă amestecul de suc de portocale rămas peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească în tigaie câteva minute înainte de a se întoarce pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista