Pâine De Grâu Cu Miere Însămânțată

Pâine De Grâu Cu Miere Însămânțată
Pâinea de grâu cu miere însămânțată este o vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, drojdie cu creștere rapidă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Salată de cicoare la sfârșitul verii cu crutoane de grâu integral însămânțate, și Miere Pâine Integrală De Grâu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, drojdia, sarea și 1 cană de făină universală; pus deoparte. Într-o cratiță mică, încălziți apa, untul și mierea la 120 -130 -130 -130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă inul, boabele de floarea soarelui, semințele de Mac și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Semințe De InSemințe De In
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 10 minute. Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Așezați în două unse 8x4-in. tigăi de pâine, cu cusătura în jos. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mic, bateți oul; periați peste pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista