Pâine de eglefin cu ciuperci
Pâine cu eglefin cu ciuperci durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 196 de calorii , 17 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 2,14 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de ardei, ouă, sare și suc de lămâie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Cu un scor de 63% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Eglefin afumat și copt cu ciuperci sălbatice , Pâine de carne cu ciuperci porcini cu sos de ciuperci și Pâine de linte cu ciuperci .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați firimiturile de biscuiți, supa, ouăle, laptele, ceapa, sucul de lămâie și sosul de ardei; amesteca bine.
Adăugați eglefinul. Apăsați într-un 8-in uns. x 4 inchi. tavă de pâine.
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Eglefinul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Vin spumant și Pinot Grigio. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko, cu o evaluare de 4,8 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko]()
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.