Pâine De Dovlecei Cu Afine

Pâine De Dovlecei Cu Afine
Pâinea de dovlecei cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 963 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pâine De Dovlecei Cu Afine, Pâine De Dovlecei Cu Afine, și Pâine De Dovlecei Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor 4 mini-Tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, uleiul, vanilia și zahărul. Îndoiți dovlecelul. Bateți făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara. Îndoiți ușor afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
ScorțișoarăScorțișoară
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați în mini-tigăile pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centrul unei pâini iese curat. Se răcește 20 de minute în tigăi, apoi se întoarce pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista