Pâine De Dovleac Fără Gluten
Pâinea de dovleac fără Gluten este o fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână dovleac, ghimbir măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine De Dovleac Fără Gluten, Pâine De Dovleac Fără Gluten, și Pâine De Dovleac Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. ungeți fundul numai cu tigaie de pâine de 9x5 inci sau 8x4 inci cu ulei.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția chipsurilor de ciocolată, până se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți pâinea de 9 inci 55 până la 65 de minute, pâinea de 8 inci 60 până la 70 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește cu aproximativ 2 ore înainte de feliere.