Pâinea de dovleac de afine-nuc este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Această masă de dimineață are 399 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Încercați Pâine De Dovleac Cu Afine-Nuc, Pâine De Dovleac Cu Nuci De Afine, și Pâine Cu Nuci De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9 1 / 4x5 1 / 4x3-inch tigaie. Linia de jos și 2 laturi lungi cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Bateți făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu pentru a se amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până se omogenizează. Bateți în ouă, câte 1. Bateți în dovleac, apoi vanilie. Bateți ingredientele uscate alternativ cu zară în 2 adaosuri fiecare. Îndoiți afine și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Lapte Bătut
Dovleac
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Transferați aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Coaceți pâinea până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră 10 minute. Pâine rece în tigaie pe raft 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Tăiați în jurul pâinii la capete scurte pentru a slăbi din tigaie. Întoarceți pâinea pe raft; îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet pâinea. (Se poate face cu 2 zile înainte. Înfășurați și păstrați la temperatura camerei.)