Pâine De Crăciun Cu Cireșe Vesele

Pâine De Crăciun Cu Cireșe Vesele
Pâinea de Crăciun cu cireșe vesele durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 28 de cenți pe porție. Această pâine are 122 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, amestec de rulouri, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tom ' s Cheery Cherry Cherry Berry Pie, 15 + Cocteiluri De Crăciun Vesele: Cocktail De Gin Roșu, și Pâine De Cireșe Veselă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de rulouri fierbinți și frământați aluatul conform instrucțiunilor pachetului. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rolls MixRolls Mix
AluatAluat
2
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un 15-in. x 10 inch. dreptunghi. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Întindeți umplutura de plăcintă peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AluatAluat
4
Combinați smântâna, oul, zahărul și extractul de migdale; stropiți peste umplutură. Într-un castron mic, combinați făina și zahărul; se taie în unt până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presară peste umplutură.
6
Se coace la 375 CP timp de 30-35 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
OcaziiCrăciun
Revista