Pâine De Cowboy
Pâinea Cowboy ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine De Porumb Cowboy, Cowboy Pie, și Câine Cowboy.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună apa, laptele și zahărul.
Presărați drojdia deasupra și lăsați să stea 5 minute pentru a se dizolva.
Se amestecă oul și untul în amestecul de drojdie, apoi se amestecă sarea, nucșoara și 2 căni de făină.
Se amestecă până când totul este bine amestecat.
Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat până când aluatul se îndepărtează de partea laterală a bolului. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 10 minute (fără înșelăciune!).
Așezați aluatul într-un vas uns și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii.
Împărțiți aluatul în 8 bile și lăsați să se odihnească încă 20 de minute.
Rulați fiecare bilă la 8 până la 10 inci în diametru.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare. Prăjiți fiecare dintre bucățile de pâine de la 30 la 60 de secunde pe fiecare parte sau până când apar pete maronii deschise până la medii. A se păstra acoperit cu o cârpă umedă sau a se păstra într-o pungă de plastic până la servire.